Добре дошли в BGDroid.info

Вижте всичко свързано със сайта / форума.
Post Reply
User avatar
Admin
Site Admin
Posts: 3
Joined: Wed Jan 10, 2018 8:07 pm

Добре дошли в BGDroid.info

Post by Admin » Wed Jan 10, 2018 8:07 pm

Сайта bgdroid.info е създаден от GSTechnology и има за цел да обучи хората които желаят да се занимават и развиват в сферата на мобилните технологии. В този сайт можете да намерите няколко вида полезни за вас неща те са следните :

1. Сваляте софтуер за флашване, драйвери, и прочие.
2. Сваляте официални андройд пакети, къстъм андройд пакети, рекавърита, пачове.
3. Гледате или четете уроците които ние изготвяме било то видео или текстови (флашване на телефони, разкодиране, смяна на стъкла, смяна на дисплей, подмяна на компоненти, и много други.
4. Голям набор от уроци за заводски настройки с които можете да хард ресетнете вашето устройство ако има проблем с андройда или сте си забравили фигурката или паролата. (За по-новите устройства не важи поради FRP защитата прочети в "Често Задавани Въпроси").
5. Можете да пожелаете да ви бъде изготвен урок ако не можете да се справите с него след което администраторите при първа удобна възможност ще ви помогнат.
6. Можете да пишете в форума на сайта и да обменяте информация и опит с другите потребители.
7. Ако вече сте обучен/а и имате умения можете да създавате видео уроци, текстови уроци, и да помагате на потребителите да разрешат проблемите си.

КАКВО Е GSTECHNOLOGY ?
GSTechnology e сервиз за смартфони, таблети, компютри, лаптопи. Ние от GSTechnology сме страшно ентусиазирани да работим в тази сфера с най-новите на пазара устройства или машини. Обичаме да разглобяваме да поправяме, да даваме съвети или да учим хората които наистина имат желанието да работят и да се развиват. За нас не е важно образованието дали имате специално образование или просто сте ходили на училище. Тази работа изисква да се запомнят много тънкости които в училище няма къде и как и от кого да научите.
Ако имате желание да пробиете в този бизнес сайта "BGDroid.info" сме го създали с тази цел за да може всички да се учат заедно.
Защото в България няма училище за това и уредите и софтуера които се използва са доста скъпи и в началото е много трудно и ние също на няколко пъти мислехме да се отказваме но уви не се отказахме. Даже по-хубаво дойде ни идеята да научим някой друг на знанията които ние имаме. Не си мислете, че за нас няма трудни неща в сферата на мобилните технологии всеки ден излиза нещо ново което вие и ние няма как да знаем преди да прочетем и да го научим. Тук се развиваш постоянно има дни в които работата не върви не се справяш има дни в които върви с лекота и правиш нещата все едно е нещо супер лесно. Както във всяка професия има и кофти моменти я счупиш дисплей, я счупиш стъкло, я счупиш гръб (панел) докато го разлепяш. Случва се на всеки дори и на най-големите професионалисти. Ако се случи и на вас не е повод да се притеснявате, че от вас няма да излезе техник стига да имате желанието и най-важното да ви харесва това ще се научите. Стажа прави професионалиста не само уменията :)
Благодарим ви, че посещавате сайтовете ни
С уважение,
GSTechnology
Post Reply